Lokalne vesti

Nagrađeni najzaslužniji prosvetari

Povodom dana prosvetnih radnika koji se obeležava 8. novembra, danas su nagrađeni zaslužni prosvetari za svoje uspehe, uručene zahvalnice saradnicima koji su dali doprinos u postizanju ukupnih rezultata u oblasti obrazovanja, kao i povelja za životno delo.

Veliša Joksimoić, je istakao da priznanja koja su danas dodeljena nisu priznanja samo pojedincima već i celoj profesiji, obrazovanju, jer nastavnici požarevačkih škola doprinose brojnim uspesima učenika, koji mogu da se pohvale brojnim medaljama sa takmičenja, kao i velikim uspehom prilikom upisa na fakultete.

Nagrade za izuzetne rezultate u vaspitnom radu dodeljene su nastavnicima i profesorima požarevačkih škola, a takođe uručene su i zahvalnice pojedincima i udruženjima koji su dali svoj doprinos u oblasti obrazovanja.

Zahvalnica je dodeljena i ministru prosvete, Mladenu Šarčeviću, prilikom posete Požarevcu u petak, 8. novembra, dok ce zahvalnica predstavniku Ministarstva pravde biti naknadno uručena, kada bude došao u obilazak završenih radova škola koje su finansirane sredstvima oportuniteta.

Povelja za životno delo, dodeljena je Vidoju Vukašinoviću, direktoru Poljoprivredne škole, za rezultate ostvarene u vaspitno-obrazovnom radu i saradnji u razvoju obrazovanja.

Kako je istakao gradonačenik Bane Spasović, zahvaljujući prosvetnim radnicima grad Požarevac je oduvek imao čast da ga škole sa njegove teritorije predstavljaju na najbolji mogući način.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend