Lokalne vesti

Nagrađeni sportisti

U svečanim salonima gradske uprave održana je svečanost proglašenja najboljih sportista u Požarevcu i okruga za 2013.godinu koju su organizovali Sportski savez grada i nedeljnik Reč naroda.

Za najboljeg seniora proglašen je vitez 50.ljubičevskih igara Ivan Stanković, dok je najbolja seniorka Jelena Stanić-Stojanović, član Kluba praktičnog streljaštva “Grom“. Ona je u međunarodnoj i nacionalnoj klasifikaciji rangiranana prvom mestu u disciplini praktično streljaštvo, a na međunarodnom takmičenju osvojila je zlatnu medalju.

Priznanje za najbolju seniorsku ekipu podelili su FK Sloga iz Petrovca koja se takmiči u Prvoj ligi i stonoteniseri Požarevca, članovi Super lige.

Najbolja ženska seniorska ekipa je ŽRK “Požarevac“, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Na svečanosti se obratio i predsednik Sportskog saveza Srbije, Aleksandar Šoštar koji je istakao značaj ove manifestacije i pohvalio napore i ulaganja Požarevca za razvoj sporta.

 

Danas su dodelje i nagrade za mlade sportiste i selekcije, plakete sportskim radnicima, a za najboljeg trenera proglašen je Dragan Ajdačić iz rukometnog kluba Rudar Kostolac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend