Lokalne vesti

Najjeftinije ponude za ovu nedelju

U saradnji sa turističkom agencijom M Turist Travel, predstavljamo najpovoljnije ponude za aktuelnu nedelju.

Ako želite da posetite Bugarsku, možete otići u Nesebar, gde ima dosta kapaciteta u prodaji, a turistička agencija M turist travel izdvaja vilu" Minka" koja je trenutno među najjeftinijima i nalazi se na samoj morskoj obali. Polazak je planiran za 5. avgust.Ukoliko iskoristite ovu ponudu, možete letovati za 110 evra po osobi u dvokrevetnoj sobi 11 dana, 10 noćenja.

Na last minute ponudi ove nedelje je i Grčka. Polazak je predviđen za 31.jul, po ceni od 170 evra.U ponudi je Nei Pori, Pefkohori , Polihrono i Hanioti po povoljnim cenama. U vidu su paket aranžmana, a u cenu je uključen prevoz i smeštaj za 2 i 3 osobe.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend