Lokalne vesti

Najupornije mame dobile zahvalnice

U Zavodu za javno zdravlje mamama koje su svoje bebe dojile minimum šest meseci isključivo svojim mlekom. Ovogodišnja kampanja sprovedena je u četrdesetoj nedelji u godini, koja je uzeta simbolično jer toliko traje i trudnoća.

Kampanja je ove godine realizovana u periodu od 1. do 7. oktobra pod nazivom „Podrži dojenje – osnaži roditelje. Sada i ubuduće.“.

Doktorka Svetlana Nikolić Acić, specijalista pedijatar je mamama poručila da je za bebe majčino mleko najveća blagodet, jer im omogućava da budu zdrave i da mogu biti uverene da su svojoj deci obezbedile najlepši početak života.

Zahvalnice je dobilo 47 mama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend