Lokalne vesti

Naleteo na hitnu pomoć

U sredu je kod Novog groblja u Požarevcu došlo do sudara sanitetskog vozila hitne pomoći iz Golupca i putničkog automobila hrvatskih registarskih oznaka, saopštila je policija.

Dve osobe u sanitetu su lakše povređene. Automobil "reno safran" je naleteo na sanitet marke "citroen džamper" koji se kretao sa uključenim rotacionim svetlima i zvučnim signalom.

Protiv Milana A. (64) iz Vranja koji je upravljao vozilom registrovanim na riječke tablice podneta je krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja.

On je kod Novog groblja naglo skrenuo na kolovozu i naleteo na sanitet koji je prevozio medicinskog tehničara i pacijenta koji je iz Golupca hitno transportovan u Opštu bolnicu u Požarevcu. Oboje su lakše povređeni i zadržani u bolnici zbog praćenja zdravstvenog stanja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend