Lokalne vesti

Narodna stranka pozvala na ostavke

Narodna stranka (NS) u Požarevcu prva je opoziciona stranka u lokalu koja je zvanično reagovala na hapšenja funkcionera osumnjičenih za primanje mita koja su se dogodila prošlog petka.

U saopštenju ove stranke, dešavanja koja su obeležila prethodnu nedelju, ocenjeno je da se „ogledaju u više nego očitoj sprezi kriminala i gradske vlasti koja je kulminirala hapšenjima gradskih čelnika“.

U NS su pozvali „sve gradske čelnike na čelu sa gradonačelnikom“, da podnesu ostavke.

„Ovaj moralni čin, na koji ih pozivamo, u najmanju ruku može da umanji nesagledivu štetu koja je naneta građanima Požarevca. Podsećamo vladajuću koaliciju, da je dužna da poverenje građana opravdava svakodnevno, kao i da je u obavezi da račune polaže žiteljima ovih prostora čiji su izaslanici, kao i da je politička organizacija u službi građana, a ne obratno“, navodi se, između ostalog, u saopštenju Narodne stranke u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend