Lokalne vesti

Nasilnik-povratnik osuđen na pet meseci zatvora

Ratomir Veselinović (22) iz Velikog Gradišta pravosnažno je osuđen pred Osnovnim sudom na pet meseci zatvora, zbog nasilničkog ponašanja prema sugrađaninu Nenadu Novakoviću (28). Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koju je optuženi sklopio sa osnovnim javnim tužiocem.

Napad zbog kojeg je osuđen dogodio se 30. oktobra ove godine, u klubu „M 75“ u Velikom Gradištu, sat iza ponoći. Između optuženog i oštećenog je izbila svađa, zbog ranije neraščišćenih sukoba zbog devojke.

U jednom trenutku, dok je u desnoj ruci držao „bokser“, optuženi je izvadio nož koji mu je bio za pojasom i njime gađao oštećenog. Međutim, ovaj je uspeo da se baci na pod, pa je nož udario u zid. Osim zatvorske kazne, optuženom je izrečena i mera zabrane prilaska oštećenom.

Inače, optuženi Veselinović je povratnik, jer je već bio u zatvoru tri godine, zbog krivičnih dela vezanih za krađe i nasilje.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend