Lokalne vesti

Naslikajmo realnost

U dvorištu Požarevačke gimnazije danas je održana akcija „Naslikajmo realnost“ . U akciji su ucestvovali učenici požarevačkih srednjih škola koji su kroz crteže i grafite izražavali svoje stavove o položaju mladih u društvu.

Najbolji radovi biće iskorišćeni kao aplikacije za majice koje će biti podeljene u humanitarne svrhe, a autori tri najbolja rada biće nagradjeni sportskim loptama.

Akciju je organizovalo udruženje „Centar omladinske inicijative" u saradnji sa udruženjem „Šansa", a u sklopu projekta „Mladi su zakon" Ministarstva omladine i sporta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend