Lokalne vesti

Nastavak suđenja po tužbi protiv Marka Miloševića

Nastavak glavnog pretresa u ponovljenom postupku protiv okrivljenih Marka Miloševića i njegovih saradnika po tužbi otporaša Nebojše Sokolovića, zakazan je za sutra u Osnovnom sudu u Požarevcu. Očekuje se presuda veća kojim predsedava sudija Gordana Vidojković.

Sud je sa zakašnjenjem dobio izveštaj Medicinskog fakulteta o veštačenju povreda koje je Sokolović zadobio maja 2000.godine, zbog čega je pretres u poslednja navrata odložen.

Predmet u kojem Sokolović tuži Marka Miloševića i ostale za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život vraćen na ponovni postupak odlukom  Apelacionog suda koji je poništio ranije rešenje Osnovnog suda u Požarevcu o obustavljanju zbog zastarelosti krivičnog dela.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend