Lokalne vesti

Nastavljeno suđenje majci optuženoj za ubistvo sina

U Višem sudu u Požarevcu danas je nastavljeno suđenje Marini Andrejić iz Majilovca, optuženoj za ubistvo 13-godišnjeg sina Đorđa 22. jula prošle godine.

Između ostalih, danas su svedočile Elena Bogdanović i Jasna Mučić koje su zajedno sa optuženom obrađivale baštu na koju je otišla sa sinom onog dana kada je nestao.

One su posvedočile da je bašta udaljena 10-20 minuta od sela, da su je tokom godine  obilazile 10 do 15 puta i da nije bilo komplikovano da se do bašte dođe pešaka.

Danas je svedočio i Ljubiša Božić, veštak sudske medicine Kriminalističkog centra iz Beograda koji je pred sudskim većem rekao da težina povreda koje je imala dečakova majka u vreme njegovog nestanka nisu mogle da je onemoguće u kretanju.

Prema svedočenju dečakove majke ona se 22,jula kada je sa dečakom otišla do bašte povredila motikom, nakon čega se otežano kretala, a dečaka je poslala kući po pomoć. Od tada se dečaku gubio svaki trag, a Marina se tek dva dana kasnije pojavila na asfaltnom putu koji vodi do sela Kurjacce.

Glavni pretres je odložen za 10.mart, kada će biti nastavljeno izvođenje dokaza.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend