Lokalne vesti

Nenamenski trošio kredit

Policija je povećala efikasnost u rasvetljavanju krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala za 24 odsto, saopštila je danas uprava u Požarevcu. Ovo se odnosi na period od deset meseci u 2010.godini.

U saopštenju se navodi da je jedna od krivičnih prijava u ovoj oblasti podneta protiv Miloša G. (44) iz Požarevca, osumnjičenog za neosnovano dobijanje i korišćenje kredita.

Policija ga sumnjiči da je kao nezaposlen dobio namenski kredit od Fonda za razvoj RS 2007.godine od 2,4 miliona dinara za opremanje preduzeća i prijem novih radnika.

On je deo novca uložio u opremanje preduzeća, dok je primljene radnike nakon dobijanja kredita otpustio i zadržao samo jednog. Preostali novac, oko 1,5 miliona dinara nenamenski je potrošio.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend