Lokalne vesti

Neprijatne najave o poskupljenju struje

Navodi iz EPS-a o poskupljenju struje od 80% iznenadili neke Požarevljane.

Generalni direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Dragomir Marković rekao je da struja u naredne dve do tri godine mora znatno da poskupi, i do 80 odsto.

On je dodao da to mora da se dogodi jer Srbija trenutno ima najjeftiniju električnu energiju u Evropi.

Prošeteli smo ulicama grada i priupitali meštane, kako komentarišu izjavu direktora EPS-a o eventualnom poskupljenju struje.

Mnoge je ova informacija zatekla jer tako nešto nisu čuli, neki su kazali da u Srbiji ne može više ništa da ih iznenadi, pa i eventualno poskupljenje, jer ionako jedva sastavljaju kraj sa krajem. Opet ima i onih koji smatraju da je ovakva vest služi da podigne prašinu i uzburka javnost bez razloga.

Ukoliko do poskupljenja dođe, to se neće desiti pre oktobra. Trend poskupljenja struje je prisutan i u nekim zemljama u regionu, u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend