Lokalne vesti

Nesreća u lovu

Lovac Saša O. (38) iz Kamijeva kod Velikog Gradišta, teško je povređen tokom lova na divlje svinje, u ataru sela Ljubinje, na mestu zvanom "Medja".

Do nesreće je došlo 19. januara, u 13,20, dok je Saša lovio sa još desetak lovaca iz Lovačkog udruženja «Fazan» iz Velikog Gradišta.

Tokom lova došlo je do rikošetiranja metka, koji je pogodio Sašu O. u desnu potkolenicu. On je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je zadržan na lečenju.

O ovom slučaju obavešteno je nadležno tužilaštvo, koje će se izjasniti o podnošenju krivične prijave.

Prethodna nesreća u lovu na području Braničevskog okruga dogodila se u novembru 2012. godine, kada je lovac S.S. (60) iz Drmna, ranjen tokom lova u naselju Ljubičevo, jer je na njega, greškom, pucao Ljubiša B. (69) iz Požarevca. Do ovog ranjavanja došlo je tokom hajke na lisice i šakale, koju je organizovalo Lovačko udruženje „Vojvoda Milenko“ iz Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend