Lokalne vesti

Nesreća zbog nežnog srca

Prvu premijeru u 2014. godini pozorište “Milivoje Živanović“ priprema za sledeću sedmicu. Predstava „Nesreća zbog nežnog srca“ biće izvedena u četvrtak, 23. januara.

Predstavu Vladimira Sologuba požarevačka publika je prošle godine gledala u izvodjenju teatra „Na bedemu“ iz Volokolamska, i to na ruskom jeziku.

Rediteljka predstave koju će izvesti glumci pozorišta “Milivoje Živanović“ je Nevena Rakočević, prošlogodišnja pobednica festivala „Živka Matić“.

„Ova predstava je najpoznatiji vodvilj ruskog kulturnog i pozorišnog prostora“, kaže direktor Centra za kulturu u Požarevcu Dragi Ivić.

Predstava će premijerno biti prikazana u četvrtak, 23. januara u Velikoj sali Centra za kulturu od 20 sati, a u okviru festivala „Iz Rusije s ljubavlju“ koji počinje dva dana ranije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend