Lokalne vesti

Neznatna šteta od grada (tuče)

Iza nas je kišni vikend. U pojedinim delovima grada u subotu i nedelju bilo je gradonosnih padavina. Prema podacima Centra za obaveštavanje, pričinjena je neznatna šteta na poljoprivrednim kulturama u pojedinim selima i delu naselja Požarevac.

Grad je padao oba dana vikenda u popodnevnim satima.

U subotu je neznatna šteta pričinjena u selima Maljurevac, Rečica, Bradarac, Kličevac, Ostrovo, Petka, Dragovac, kao i delu grada, rečeno nam je u centru. Štete je bilo i u nekoliko sela u opštini Veliko Gradište.

Gradonosnih padavina sa štetom na kulturama u nedelju je bilo u nekoliko sela na području opština Petrovac na Mlavi i Svilajnac.

Konkretniji podaci o šteti trebalo bi da budu poznati danas.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend