Lokalne vesti

Nizak pritisak u vodovodnom sistem

Usled dugotrajno niskog vodostaja na reci Velikoj Moravi proizvodnja vode za piće na izvorištu "Ključ" je oraničena, a sve u cilju isporuke dovoljne količine zdrave vode za piće.

Radi obezbeđivanja kvalitetnog vodosnabdevanja svih građana grada Požarevca kvalitetnom vodom za piće JKP "Vodovod i kanalizacije" je preuzelo mere na redukciji pritiska u čitavom sistemu.

"To se ogleda u nižem pritisku naročito u višim delovima grada i na višim spratovima stambenih zgrada. Na ovaj način obezbedićemo da svi građani imaju dovoljne količine vode za piće." kaže direktor JKP "Vodovod i kanalizacije" Nenad Ratić i apeluje na sve građane da imaju razumevanja i da racionalno troše vodu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend