Lokalne vesti

Noć muzeja u Petrovcu na Mlavi

Zavičajni muzej Petrovac na Mlavi četvrtu godinu za redom učesnik je republičke manifestacije MUZEJI ZA 10, u okviru koje se obeležava Nacionalna nedelja muzeja, Međunarodni dan muzeja i svakako posetiocima najzanimljivija Evropska Noć Muzeja.

Ove godine Noć muzeja održaće se u subotu 18. maja od 20 časova na 3 lokacije u Petrovcu na Mlavi.  Dobro društvo sa kojim je zagarantovan kulturno-zabavni provod ne treba menjati, te je i ove 2019. godine Zavičajni muzej pozvao svoje dobro znane saradnike u obeležavanju Noći muzeja, a to su Narodna biblioteka „Đura Jakšić“, Odred izviđača „Mlava“, UG „Vilino kolo“ i Galerija „Кrug“.

 Pogram Noći muzeja, 18. maj 2019. Od 20 časova:

 I -Prvi petrovački fotografi

Galerija Zavičajnog muzeja

 II -Tu smo oko tebe sačuvaj i nas i sebe

UG „Vilino kolo“  / izložba i degustacija ispred Zavičajnog muzeja

 III -Minijatura na zrnu graška

Narodna biblioteka „Đura Jakšić“

 IV -Zdrav zalogaj

Odred izviđača „Mlava“, Paviljon Stare škole

 -Portreti, izložba Slavice Marković

Galerija „Кrug“

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend