Lokalne vesti

Nova kancelarija zaštitnika građana u Požarevcu

U Požarevcu u Narodnoj biblioteci ''Ilija M. Petrović ''će biti otvorena lokalna kancelarija Zaštitnika građana Saše Jankovića, u kojoj će svi zainteresovani sugrađani moći da kontaktiraju tim pravnika iz Beograda i to 2 puta nedeljno naredne dve godine.

Građani koji imaju pritužbe na rad organa javne vlasti ili ukoliko smatraju da su im određena prava i slobode narušena,  mogu da se obrate zaštitniku građana i timu pravnika u novootvorenoj Kancelariji u gradskoj biblioteci elektronskim putem.

Zaštitnik prava građana će posetiti Požarevac u utorak 28. maja gde će prisutnima predstaviti deo programa. Inače, Požarevac je jedan od 15 gradova koji će imati privilegiju da dobije lokalnu Kancelariju zaštitnika građana. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend