Lokalne vesti

Nova radna mesta za stipendiste opštine Žagubica

Lokalna samouprava svake godine budžetom opredeljuje određena sredstva u cilju pomoći učenicima, studentima osnovnih studija, apsolventima i postdlomcima.

Praksa potpisivanja Ugovora sa predsednikom opštne Saetom Pavlovićem upriličena je u petak,  a ugovore je sa predsednikom opštine Žagubica potpisalo više od 100 učenika i studenata.

Predsednik opštine Žagubica je, u obraćnju,  čestitao studentima i da u 2019 godini ostvaruju najbolje rezultate  i takođe istakao da će za buduće intelektualce u opštini Žagubica  sigurno biti posla, s obzirom a je kineska kompanija preuzela RTB Bor, u čijem se sastavu nalazi i bivša fabrika odlivaka sa  pogonom u Žagubici.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend