Lokalne vesti

Nova sudija na dužnosti u Privrednom sudu u Požarevcu

Na svečanoj sednici svih sudija Privrednog suda u Požarevcu, 21. februara stupila je na dužnost nova sudija tog suda, po predlogu Visokog saveta sudstva,a na osnovu Odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, donete od strane Narodne skupštine Republike Srbije i objavljene u Službenom glasniku Republike Srbije, broj 13/2020 od 14. februara 2020. godine.

Mila Savić Rajčić, dosadašnji dugogodišnji sudijski pomoćnik Privredog suda u Požarevcu, položila je svečanu zakletvu 20. februara 2020. godine u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

Tako će Privredni sud u Požarevcu od sada, sa novom sudijom ukupno imati 6 sudija, a u skladu sa Odlukom Visokog saveta sudstva o broju sudija u sudovima. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend