Lokalne vesti

Nova trafostanica u naselju Кrvije

U sredu 9. oktobra u naselju Кrvije, opština Petrovac na Mlavi, u rad je puštena novoizgrađena trafostanica snage 160 КV/A.

Događaju je pored predsednika opštine Petrovac na Mlavi gospodina Duška Nedinića sa svojim saradnicima, prisustvovao i Dejan Savić, koordinator za distributivno područje „Кragujevac“ EPS distribucije koji je ovom prilikom izjavio da je izuzetno zadovoljan saradnjom sa lokalnom samoupravom Petrovac na Mlavi i pohvalio brzu i profesionalnu izradu projekata, izdavanje svih potrebnih dozvola i saradnju sa Mesnim zajednicama.

Elektroenergetsko snabdevanje na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi u poslednje 3 godine umnogome je poboljšano, kroz veliko angažovanje lokalne samouprave i izuzetnom saradnjom sa Elektroprivredom Srbije. Vrednost investicije iznosi blizu 4.5 miliona dinara, gde je lokalna samouprava učestvovala kroz izradu projekta i izdavanja svih potrebnih dozvola, a Elektroprivreda Srbije kao izvođač radova i postavljanje pomenute trafostanice.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend