Lokalne vesti

Nove korpe za otpatke i klupe u Kostolcu

U Кostolcu su završeni radovi na sanaciji drvenih elemenata na mobilijarima i ugradnja novih korpi za otpatke. Dotrajale kante za otpatke zamenjene su novim na više lokacija u gradu. Ukupno je postavljeno 20 kanti za koje je Gradska opština Кostolac izdvojila sredstva u iznosu od 84.000,00 dinara.

Prilikom postavljanja novih kanti za otpatke vodilo se računa o opravdanosti izbora i o lokacijama na kojima se najviše okupljaju građani.
 
Javne gradske površine upotpunjene su novim klupama, odnosno zamenom dotrajalih i polomljenih drvenih elemenata, čime su dotrajale klupe vratile prvobitnu funkciju. Radove na saniranju dotrajalih drvenih elemenata na gradskim klupama izvodili su radnici angažovani za javne radove, koji su takođe radili i postavljanje novih korpi za otpatke, a koje su inače izrađene u КPD Zabela u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend