Lokalne vesti

Nove padavine najavljene za vikend

Republički hidrometerološki zavod je za teritoriju Braničevskog okruga najavio nove padavine.

Za subotu i nedelju, 13. i 14. jula, biće na teritoriji okruga biće na snazi žuti metoalarm zbog padavina, čija će količina dostići 10l po metru kvaratom u periodu od 3 sata. Takođe biće na snazi i žuti meteoalarm zbog moguće lokalne pojave grmljavine.

Prema podacima portala yr.no početak padavina u Požarevcu se očekuje za subotu, 13 jula, oko 19 časova. Kiša će padati tokom cele noći. U nedelju, 14. jula, očekuju se veće padavine koje bi trebale da prestanu oko 16 časova. Razvedravanje se očekuje u ponedeljak u posle podnevnim časovaima.

U subotu najviša dnevna prognozirana temperatura je 26 stepeni, dok u nedelju živa u termometru neće prelaziti 22 podeok.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend