Lokalne vesti Naše pare

Nove uniforme su problem?

Grad Požarevac ima problem da nabavi nove uniforme za komunalnu policiju. Drugi put grad obustavlja javnu nabavku za nove uniforme. U ovom navratu nije podneta nijedna ponuda u propisanom roku. Inače, požarevačka komunalna milicija bi dominantno plave uniforme trebalo da zameni tamno sivim.

U prethodnoj nabavci koja je sprovedena tokom jula i avgusta, predviđenom roku dostavljena je samo ponuda jedne firme iz Čačka, ali ona je ocenjena neprihvatljivom u smislu ispunjavanje predviđenih zahteva u tehničkoj specifikaciji.

Za ovu namenu u budžetu grada predviđeno je 950.000 dinara.

Odeća koja je predmet nabavke, odnosi se na zimske i letnje kompleteza požarevačku službu. Na osnovu uvida u dokumentaciju, proizlazi da su količine koje se nabavljaju dovoljne za opremanje sedam osoba u službi.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend