Lokalne vesti

Novi asfalt u naselju Ždrelo

Lokalno rukovodstvo opštine Petrovac na Mlavi u naselju Ždrelo svečano je otvorilo novoasfaltirane putne pravce u dužini od 980 metara. Vrednost investicije iznosi oko 6 miliona dinara.

Nedinić je rekao da se kampanja asfaltiranja po mesnim zajednicama nastavlja i u 2020.godini, a sve zarad boljeg života građana.

„Obećali smo da ćemo u ovom mandatu, a nadam se i u narednom jer smo našim radom zaslužili da ponovo dobijemo poverenje građana, ceo ovaj turistički potes Stamnica, Leskovac, Ždrelo i Bistrica da promovišemo u cilju poboljšanja promocije turističkih potencijala opštine Petrovac na Mlavi. Naše je da nastavimo da radimo, naše je da u svim segmentima društva tražimo rešenja, a problema ima mnogo. Uspeli smo da saniramo krov na gimnaziji u Petrovcu, započeti su radovi na školi u Кamenovu, mnogo toga imamo u planu. Pri kraju smo izrade projekta za turističku stazu koja bi išla od Petrovca do Ždrela, nakon izrade projekta morali bismo da tražimo novac iz Beograda kako bi došlo do izvođenja tog projekta“, rekao je predsednik opštine.Nedinić je još dodao da opštinsko rukovodstvo marljivo radi na rešavanju problema vodosnabdevanja u mesnim zajednicama gde je to gorući problem.

Događaju su pored predsednika opštine Duška Nedinića prisustvovali predsednik Mesne zajednice naselja Ždrelo Zlatko Trajilović, predsednik Skupštine opštine Milanče Aćimović, kao i pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović, Boris Gvozdić i Dobrica Milosavljević.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend