Lokalne vesti

Novi v.d. direktora

Skupština grada Požarevca usvojila je nove statute javnih preduzeća. Od 30.aprila u jednom broju javnih preduzeća i ustanova dolaze vršioci dužnosti direktora do okončana konkursa.

S obzirom da su kriterijumi za izbor direktora u javnim preduzećima  koji su sadržani u novim statutima  neujednačeni, nameće se ozbiljna sumnja u namere da budući rukovodioci budu izabrani po stručnosti u odnosu na partijsku pripadnost.

Novina je da će dužnost upravnih odbora preuzeti novoformirani nadzorni odbori.

Od 30.aprila u jednom broju preduzeća doći će do promene na upravljačkim funkcijama.

To se odnosi na Toplifikaciju gde će dužnost v.d. direktora preuzeti Zoran Redžepić iz SNS. U Direkciju za izgradnju dolazi Slavko Živković iz URS-a, u Parking servis Verica Savić iz SNS, u Dom zdravlja Miloš Samardžić, Radio Požarevac Marko Savić iz SNS-a, Ljubičevo Slobodan Živojinović iz iste stranke, a u Turističku organizaciju Davorka Mitrović iz URS-a.

Direktori Vodovoda, Centra za kulturu i Apotekarske ustanove se razrešavaju, a novi će biti imenovani 29.aprila.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend