Lokalne vesti

Novogodišnje jelke – poklon Kostolčanima

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika lokalna vlast Gradske opštine Кostolac na čelu sa predsednikom Кrstanoskim, svojim Кostolčanima poklonila je dve jelke koje su zasađene u centru grada u ulici Bože Dimitrijevića i kod sportske hale na uglu ulica Stevana Nemanje i Homoljske.

Jelke, čija je visina 8m, biće ukrašene novogodišnjom dekoracijom, a prema rečima predsednika Кrstanoskog i u narednim godinama nastaviće se sa sadnjom u različitim delovima grada:
 
„Gradska opština Кostolac uspešno realizuje aktivnosti u domenu zaštite životne sredine. U oktobru mesecu krenuli smo sa jednim od najznačajnijih projekata „Zamena, rekonstrukcija i formiranje novog planskog drvoreda u Кostolcu, kao i rekonstrukcija drvoreda i uređenje zelene površine u centralnom parku u Кostolcu“. Cilj projekta je da u narednih 18 meseci na teritoriji Gradske opštine Кostolac zasadimo preko 1760 novih stabala i samim tim povećamo površine pod zelenilom – preko 60%.“, istakao je prvi čovek Gradske opštine Кostolac, Serdžo Кrstanoski.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend