Lokalne vesti

Obeležavanje 15.oktobra

Grad Požarevac sutra će obeležiti godišnjicu oslobodjenja u I i II Svetskom ratu.

Svečana akademija na kojoj će 6 pojedinaca i 2 organizacije dobiti priznanja za, kako je navedeno u saopštenju gradske uprave, izvanredne rezultate i dostignuća u radu, održaće se u 19 časova u Centru za kulturu. 

Pojedinci medju kojima su generalni direktor PD "Termoelektrane i kopovi" Kostolac Dragan Jovanović i  pisac Aleksandar Lukić, inače direktor Centra za kulturu,  dobiće povelju u iznosu 25.000 dinara.

Povelja i novčana nagrada pripašće i Vojislavu Markoviću, direktoru škole u Bradarcu, Miroljubu Miloševiću iz Živice, Novici Radivojeviću iz saveta mesne zajednice Lučica i načelniku Odeljenja interventne kardiovaskularne radiologije Instituta za radiologiju VMA potpukovniku dr Siniši Rusoviću  iz Beograda.

Medju organizacijama povelju dobijaju  Savez organizacija za tehničku kulturu Narodne tehnike u Požarevcu I preduzeće Autotransport iz Kostolca.

Predstavnici grada sutra će polagati vence na spomenike na Čačalici i srpskom vojniku.

 Grad je nakon svečane akademije najavio i koncert pod nazivom kvintet snova na kojem će u Velikoj Sali Centra za kulturu nastupiti Merima Njegomir, Ekstra Nena, Oliver Njego, Ranko Jović i Nikola Rackov.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend