Lokalne vesti

Obeležavanje Dana mladih

Volonteri Jazasa učestvovali su u završecima radova na mostu Gazela i na taj način obeležili Međunarodni dan mladih, kažu u toj organizaciji. Kancelarija za mlade u Požarevcu danas će otvoriti književni klub za mlade, gde će mladi pisci moći da predstave svoje radove.

U kancelariji  biti prezentovan i Zakon o mladima koji je nedavno usvojen u državnoj skupštini.

Danas će početi realizacija 5 omladinskih volonterskih projekata na teritoriji Braničevskog regiona, koji će biti finansirani od strane Ministarstva omladine i sporta.

Akcije će biti sprovedene u Petrovcu na Mlavi, opštinama  Žabari I Žagubica, a akcija koja će se sprovesti u Požarevcu nosiće naziv "Udruženja u korak sa Evropom" I biće vezana za ekologiju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend