Lokalne vesti

Obeležavanje Svetskog dana dijabetesa u Kostolcu

Centar za kulturu Кostolac i Maraton tim Požarevac, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Кostolac u četvrtak, 14. novembra u 13 časova, na platou ispred sportske hale u Кostolcu, obeležiće Svetski dan dijabetesa.

Tim povodom održaće se trka solidarnosti oko sportske hale (5km).Pravo da učestvuju imaju svi, jedini uslov je da se tog dana obuče nešto plavo.

Ovom prilikom pozivamo sve vas da nam se pridružite u četvrtak, da dođete u što većem broju i na taj način pružimo podršku osobama koje boluju od ove teške bolesti.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend