Lokalne vesti

Obeležen Dan sećanja na početak NATO agresije

U Srbiji şe obeležava Dan sećanja na žrtve napada NATO snaga na saveznu Republiku Jugoslaviju, koji su počeli pre 12 godina, 24. marta 1999.

Danas je svešanim prijemom majki i porodica palih boraca u svečanoj sali Gradskog zdanja i polaganjem venaca na spomenik „Sloboda" obeležen Dan sećanja na početak NATO agresije 1999. godine.

Tom prilikom Dragan Lazović, predsenik SUBNOR-a Požarevac poručio je roditeljima palih boraca i njihovim porodicama da društvo neće zaboraviti njihovu žrtvu. Vence su položili predstavnici grada, policije, vojske i boračkih organizacija.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend