Lokalne vesti

Obeležen Svetski dan Crvenog krsta

Danas je obeležen Svetski dan osnivanja Crvenog krsta u svečanoj sali Gradskog zdanja, uz prisustvo čelnika lokalne samouprave i volontera Crvenog krsta.

Gradonačelnik grada Požarevca Miodrag Milosavljević čestitao je Svetski dan Crvenog krsta i 135 godina od osnivanja čelnicima organizacije i dobrovoljnim davaocima krvi.

On je naglasio da se zahvaljujući Crvenom krstu grad Požarevac svrstava u najhumanije gradove Srbije u dobrovoljnom davanju krvi i dodao da u saradnj sa grdaskom upravom Crveni krst priprema oko 600 obroka dnevno za najsiromačnije u našoj opštini.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend