Lokalne vesti

Obeleženo 40 godina Tehničke škole u Žagubici

Tehnička škola u Žagubici obeležila je jubilej, 40 godina postojanja.

Svečanost je započela  defileom učenika i profesora od škole do Doma kulture , gde je priređen bogat  kulturno umetnički program, kome su prisustvovali čelnici lokalne samouprave, direktori škola , javnih ustanova i institucija, mnogobrojni gosti, učenici i roditelji.

Od 1979. godine, jedina ustanova  srednjeg obrazovanja u opštini Žagubica, rasla je i razvijala se prateći potrebe savremenog doba.

Tehnička škola u Žagubici, kroz uvođenje uvek aktuelnih obrazovnih profila, postala je reprezentativna ustanova srednjeg obrazovanja u istočnoj Srbiji, a uz punu podršku lokalne samouprave, nastojaće da taj trend i održi, pružajući budućim generacijama kvalitetno znanje i realne osnove za uspešno studiranje na fakultetima, po čemu je bila prepoznatiljiva i prethodnih 40 godina.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend