Lokalne vesti

Obesio se kaišem na ulici

Branislav B. (65), rodom iz Pančeva, obesio se u subotu uveče u Požarevcu, na uglu ulica Zviške i Knez-Milošev venac.

Policijska uprava Požarevac potvrdila je vest o ovom tragičnom događaju, ali bez saopštavanja motiva, jer samoubica za sobom nije ostavio oproštajno pismo.

On je sebi oduzeo život tako što se obesio o kaiš iz svojih pantalona, koji je obmotao oko najniže grane oraha, na samo nekoliko metara od kolovoza. Njegovo beživotno telo primetio je jedan od ljudi iz susednih kuća, koji se oko 21 sat vraćao iz grada.

“Uočio sam da nešto visi sa grane. Kad sam prišao bliže video sam čoveka kako visi obešen o kaiš” izjavili su za “Novosti” iz kuće u susedstvu.

Ubrzo je pozvana policija, koja je čoveka skinula sa grane i predala ga radnicima pogrebne službe. Pošto su mu u džepu pantalona našli ličnu kartu, videli su da se radi o čoveku iz Pančeva, starom 65 godina.

Pošto je telo odneto, na grani oraha ostali su žica i parče presečenog kaiša, vezano za žicu. Ispod oraha ostala su i dva građevinska bloka, koja je samoubica doneo da bi se popeo na njih.

“Tog čoveka ovde smo viđali i ranije, ali nikom nije poznato čime se bavio i gde je boravio. Ma ko da je, sigurno mu je bilo mnogo teško, čim je sebi oduzeo život na ulici, kao da više nije mogao da odlaže taj tragični čin” kažu žitelji ulice u kojoj se dogodilo samoubistvo.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend