Lokalne vesti

Obilaznica

Izgradnja obilaznice za Kostolac najverovatnije je zaustavljena dok se ne završi istraga o zloupotrebama tokom njegove izgradnje, rekao je gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

On je dodao kako je „valjda sada svima jasno zašto nije moglo da se završi poslednjih 500 metara priključka puta na magistralu Beograd-Veliko Gradište.

Milosavljević je rekao kako ne želi da komentariše privođenja zbog istrage, ali da prozivke kako je vlast nesposobna da asfaltira pola kilometra puta nisu bile na mestu.

Do kraja maja delegacija iz grada razgovaraće u Beogradu sa direktorom Puteva Srbije i zatražiti objašnjenje zbog čega do sada nije završena deonica i od čega zavisi okončanje radova na obilaznici.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend