Lokalne vesti

Objavljena lista SNS-SPS

Izborna komisija u Kostolcu objavila je danas na zvaničnom sajtu gradske opštine Kostolac redosled kandidata na listi „Aleksandar Vučić – SNS, SPS - Ivica Dačić“, na izborima za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac. Lista je kompletna sa 21 kandidatom i proglašena je juče. U gornjoj polovini liste nalaze se tri kandidata koji nisu iz SNS, i to na brojevima 2, 5 i 7.

Izborna komisija juče je utvrdila da je Bane Spasović kao ovlašćeno lice ispred Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Socijaldemokratske partije Srbije podneo blagovremenu i potpunu listu kandidata.

 

 

„Aleksandar Vučić – SNS, SPS – Ivica Dačić“

 

1. Serdžo Krstanoski

2. Dalibor Ilić

3. Tijana Milošević

4. Ivan Savić

5. Radoslav Nonković

6. Snežana Pantić

7. Rajko Božić

8. Aleksandar Jovanov

9. Milena Cerovšek

10. Redžep Alijević

11. Sandra Stekulac

12. Mario Janković

13. Zoran Stević

14. Bojan Stefanović

15. Sanja Tizmanov

16. Nebojša Stanojlović

17. Riza Jusufovski

18. Jelena Tošić

19. Marko Radić

20. Dragan Grubetić

21. Jelena Živković

 

Izbori su zakazani za 24.decembar.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend