Lokalne vesti

Objavljene zbirke zadataka za završni ispit osmaka, do kraja meseca i u knjižarama u Požarevcu

Zbirke zadataka namenjene pripremi osmaka za završni ispit iz srpskog, matematike i kombinovanog testa objavljene su danas, a kako Boom 93 saznaje u požarevačkim knjižarama će se naći krajem meseca.

Kako nam je rečeno neke knjižare neće naručivati ove zbirke, a budući osmaci će moći da ih kupe u knjižari Kockica i BIGZ-ovim knjižarama na Starom Korzou i u Moše Pijade.

Svaka od ove tri zbirke sadrži po 450 zadataka, koji su raspoređeni u tri nivoa, osnovni, srednji i napredni, dok se na kraju svake zbirke nalaze rešenja zadataka.

Cena sve tri zbirke je 790 dinara, a pojedinačna cena zbirke za srpski odnosno maternji jezik je 340 dinara, zbirke za matematiku 230, a kombinovana zbirka koja sadrži zadatke iz biologije, geografije, fizike, istorije i hemije je 220 dinara. Takođe, u prodaji su i testovi sa završnih ispita prethodnih godina.

Zbirke su zajedničko izdanje Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i “Prosvetnog pregleda”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend