Lokalne vesti

Obuke za organizacije i grupe mladih

Za predstavnike osam organizacija i neformalnih grupa mladih, Omladina Jazasa održala je tokom proteklog vikenda na Srebrnom jezeru obuku za izradu i upravljanje projektima.

Sredstvima Ministarstva omladine i sporta Jazas realizuje projekat koji ima za cilj razvoj omladinskog volonterizma. Učesnici obuke imaju rok do 17.jula da svoje ideje za projekte usavrše i pošalju ih komisiji koja će doneti odluku koji će projekti biti finansirani.

Konačni rezultati biće objavljeni 25. jula, a sa realizacijom projekata počnje se 12. avgusta na Međunarodni dan mladih.

U obuci su učestvovali predstavnici Mladih za Homolje iz Žagubice, U korak sa Evropom iz Poljane,  Mladi za mlade i Naš grad naša bašta iz Požarevca, odred izviđača Mlava i UZROP iz Petrovca na Mlavi,  Učenički parlament Medicinske škole, Požarevac i Brzohode Omladinci.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend