Lokalne vesti

Očekivali rekonstrukciju u veću

Očekivali smo rekonstrukciju gradskog veća i smenu članova koji su loše radili, rekao je danas Slavoljub Matić na konferenciji DSS-a u Požarevcu.

U DSS-u su nezadovoljni kako funkcionišu resori investicija, poljoprivrede i obrazovanja u gradskom veću.

On se zapitao kako 3,2 milijarde u budžetu ne mogu na pravi način da se raspodele i utroše.

Nakon izjave Vojislava Koštunice da vlast protiv njega vodi "politički proces" pokušavajući da ga poveže sa ubistvom premijera Zorana Đinđića, DSS je počela prikupljanje potpisa za peticiju u kojoj se traži od državne vlasti "da prekine nerazumnu kampanju protiv Koštunice", rekao je Matić.

Ranije je državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen poručio da svi koji dobiju poziv suda za svedočenje moraju da se odazovu, pa čak i Vojislav Koštunica. Prema njegovim rečima, ako je neko pozvan samo da svedoči, onda ne može biti reči o političkom progonu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend