Lokalne vesti

Ocena rada lokalne samouprave u Požarevcu

Lokalna samouprava završila je 2010.godinu svečanom sednicom skupštine. Na skali od 1 do 5 rad lokalne samouprave u Požarevcu političari vladajuće koalicije ocenili su četvorkom, a opozicija je dodelila jedinice i dvojke. 50 odsto glasača na web anketi radija Boom 93 dosadašnji rad gradskih vlasti ocenilo je najnižom ocenom.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević smatra da je ova godina bila uspešnija od prethodne, a za sveukupni rad dodelio je ocenu 4 minus.

Radikal Saša Valjarević dodelio je dvojku. On ističe da je malo realizovano od obećanog, kao i da se ništa nije uradilo po pitanju otvaranja novih radnih mesta.

Žarko Pivac iz DS-a smatra da je uprava bila efikasnija i da je realizovala više investicija nego 2009.godine. Ocena 4.

Slavoljub Matic iz DSS-a dao je jedinicu.  Aktivnost gradskih vlasti bila je usmerena samo ka prikupljanju političkih poena, dok u kvalitetu života građana nije bilo pomaka.

Predsednik skupštine Miomir Ilić dodelio je ocenu 4 plus. Kaže da je zadovoljan, ali i da je moglo bolje.

U anketi koja je sprovedena na sajtu radija Boom 93, od 200 glasača, polovina je rad gradskih vlasti u 2010.godini ocenila katastrofalnim, dok 28 odsto smatra da je lokalna vlast loše funkcionisala u odlazećoj godini.  Svaki osmi gradjanin rad požarevačke uprave smatra dobrim, a samo jedna osoba dodelila je najvišu ocenu.

ANKETA BOOM 93

Kako ocenjujete dosadašnji rad gradskih vlasti?
odlično  1  -   0.50%
dobro  23  -  11.38%
loše  57 - 28.22%
katastrofalno  100 -  50.0%
nemam komentar  19  - 9.5%
Ukupno glasova: 200

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend