Lokalne vesti

Očitavanje potrošnje struje

Elektroprivreda Srbije saopštila je da će, u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa, uložiti maksimalne napore da očita brojila svih kupaca, poštujući sve predviđene mere zaštite. S druge strane, potrošači mogu i sami da prijave stanje.

EPS moli sve kupce da, zaključno sa 1. aprilom, očitaju stanje na svojim brojilima i istaknu stanje i datum očitavanja na vidna mesta na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, potrošači mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na telefon, kao i putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj, stanje na brojilu i datum očitavanja).

Adresa za distributivno područje Grada Požarevca je prijava.stanja.kg@eps.rs. Brojevi telefona su 012 213 054 i 012 223 455, radnim danima od 7 do 12 sati. 

Elektroprivreda Srbije pozvala je kupce da iskoriste ove mogućnosti  i jave očitano stanje brojila, čime će se, kako navode, osigurati tačnost i ispravnost računa.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend