Lokalne vesti

Od juna poskupljenje usluga Parking servisa

Usluge Parking servisa poskupeće od 1.juna u proseku za 3,5 odsto. Cena sata parkiranja u prvoj zoni koštaće 37,14 dinara, a u drugoj 24,77 dinara.

Cena takozvane „dnevne karte“ za vozače je 894 dinara.

Parking servis nije povećavao cene u aprilu, kada i ostala gradska javna preduzeća.  Direktor Ivan Rakić to pravda kadrovskim promenama u preduzeću, zbog čega se gradsko veće nije izjašnjavalo o zahtevu koji je podnet još u februaru ove godine.

Rakić je dodao da povećanje prihoda od naplate parkirang usluga nije razlog za povećanje cena, već da se Parking servis isključivo vodio Memorandumom vlade o budžetu i ekonomskoj i fiskalnoj politici u 2012.godini, kojim je određeno da je za ostvarivanje projektovane stope inflacije potrebno da se cene u javnom sektoru povećaju najviše za 3,5 odsto.  

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend