Lokalne vesti

Odigrana revijalna odbojkaška utakmica

Povodom 140 godina od osnivanja Gimnazije u Velikom Gradištu, održana je, 25. maja, u sportskoj hali, revijalna odbojkaška utakmica između Srednje škole “Miloje Vasić“ Veliko Gradište i Odbojkaške reprezentacije Beograda.

Zajedno sa građanima i ovogodišnjim prvacima Srbije – pionirima Odbojkaškog kluba VGSК i OŠ “Ivo Lola Ribar“, u znak podrške, utakmici je prisustvovao i predsednik opštine, Dragan Milić.

Ekipa srednje škole postala je prvak Srbije prošle nedelje i to je, ujedno, i četvrta šampionska titula za redom po čemu su gradištanski srednjoškolci jedinstveni u zemlji.

U to ime, predsednik opštine je, uoči utakmice, čestitao svim prvacima i najavio prigodne nagrade – sportsku opremu, deset lopti i petodnevno putovanje u Prag.

Ujedno, Odbojkaški savez Srbije dodelio je, ovom prilikom, predsedniku Draganu Miliću plaketu za dugogodišnju uspešnu saradnju i pružanje podrške za razvoj i unapređenje odbojke u Velikom Gradištu.
 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend