Lokalne vesti

“Odisej-san o povratku” opravdao očekivanja

Treće večeri festivala „Viminacijum mitovi stari i novi“ požarevačkoj pubilici se predstavilo dečije pozorište Republike Srpske iz Banja Luke sa predstavom “Odisej –San o povratku”. Scenario i režiju za predstavu radila je bugarka Biserka Kolevska.

Publika je nagradu za najboljeg glumca večeri dodelila glumcu Dušku Mazalici koji je tumačio ulogu Odiseja, a bez dijaloga uspeo da na uzbudljiv i čaroban način prenese  jednu od najlepših priča iz grčke mitologije.

Večeras je na repertoaru predstava “Elektra” Danila Kiša, koju će izvesti članovi Narodnog pozorišta iz Beograda. Predstavu je režirala jedna od naših najnagrađivanijih rediteljki – Iva Milošević, a govori o mračnoj strani ljudi i negativnim ljudskim osobinama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend