Lokalne vesti

Odlaže se početak sezone na gradskom bazenu?

Na gradskom bazenu u Požarevcu su u toku je priprema bazena za novu sezonu. Iako je bilo planirano da bazen počne sa radom 1. juna, možda će doći do pomeranja tog datuma.

Kako je za Boom93 rekao Nenad Mitić, V.D. direktor Sportskog centra Požarevac, otvaranje bazena zavisiće od vremenskih uslova. Mitić je dodao da se na bazenu radi rekonstrukciji pumpi i elektro motora, dok će se rekonstrukcija filter postrojenja i korita bazena raditi sledeće godine.

Na bazenu su postavljene i nove pločice i kabine za preslvačenje kupača, dok je ranije rekosntrusano kupatilo i tuš kabine.

Mitić je za Boom93 ranije rekao da od Gradske uprave nisu dobili nikakvu dozvolu za povećanje cena ulaznica i da će biti kao i prošle godine. Podsetimo da je ulaz na Gradski bazen 150 dinara dok će cena za 10 ulazaka 1400 dinara, 20 ulazaka je 2600 dok će se 30 ulazaka naplaćivati 3600 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend