Lokalne vesti

Odložena sednica veća

Sednica gradskog veća na kojoj je trebalo da se raspravlja o više tačaka koje će se naći na narednoj sednici gradske skupštine, a koja je bila zakazana za sutra, odložena je do daljnjeg.

Gradsko veće bi, između ostalog, trebalo da razmotri zahteve javnih preduzeća za poskupljenje komunalnih usluga u Požarevcu od 1.aprila za 4,5 odsto.

Na dnevnom redu su planovi i programi javnih preduzeća i ustanova, kao i rebalans budžeta za 2011.godinu.

Predlog ovog dokumenta nije dostavljen na vreme, kako bi članovi veća imali vremena da se upoznaju sa sadržinom, zbog čega je sednica odložena na nekoliko dana, saznaje Boom93.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend