Lokalne vesti

Održan Dečiji vašar u Žagubici

Manifestacija „Dečija nedelja“ održava se svake godine u oktobru, sa ciljem skretanja pažnje javnosti na decu i mlade, na dete kao nosioca prava, na potrebe dece u porodici, društvu i lokalnoj zajednici, na njihovo pravo da odrastaju u što boljim uslovima, na jednake šanse za razvoj i ostvarenje potencijala.

Dečija nedelja u OŠ “Moša Pijade” u Žagubici obeležava se od 7. do 11. Oktobra, a otpočela je dečijim vašarom  na platou ispred  Doma kulture.

Učenici uz pomoć svojih roditelja , zajedničkim zalaganjem, učinili su da ponuda na tezgama bude zanimljiva i šarolika.

Dečija nedelja se obeležava  u svim školama i vrtićima u opštini Žagubica, a obaogaćena je mnogobrojnim sadržajima kao što su poseta muzeja i galerije, sportskim i mnogim drugim aktivnostima kroz koje deca razvijaju kreativnost  i stiču nova znanja.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend