Lokalne vesti

Održan maskenbal predškolaca: veštice, princeze i junaci prošetali gradom

U okviru Dečije nedelje danas je na Starom korzou održan tradicionalni maskenbal predškolaca PU „Ljubica Vrebalov“.

Vreme je išlo na ruku predškolcima, pa je ovogodišnji maskenbal okupio i veliki broj sugrađana koji su došli da uzivaju u programu i vide veštice, princeze, junake, životinje i mnoge druge. Mališani su se potrudili da svoje kostime prikažu što bolje, a roditeljima i vaspitačima i ove godine nije manjkalo mašte prilikom osmišljavanja istih.

Direktorka PU „Ljubica Vrebalov“, Tanja Lončar, je rekla da su u vrtićima u okviru Dečije nedelje organizovane raznovrsne aktivnosti za decu.

„Pored današnjeg maskenbala, predškolci su u ponedeljak razgovarali o dečijim pravima i oslikavali park, u utorak su u bioskopu Centra za kulturu gledali film, u četvrtak ih očekuje sportski dan u vrtiću Neven gde je napravljen poligon sa sportskim spravama gde će predškolci iz svih objekata doći da se druže, a u petak će u svakom vrtiću biti organizovana neka aktivnost, sađenje drveća, takmičenja, pidžamijada… u zavisnosti od organizacije vaspitača“, istakla je Lončar.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend