Lokalne vesti

Održan skup podrške Srbima u Crnoj Gori

U centru Požarevca održan je prvi skup podrške Srbima u Crnoj Gori „Sačuvajmo svetinje“.

Na skupu pristutvovalo je više stotina Požarevljana, a pored organizatora obratio se i otac Vladimr Kočaber,  namesnik arhijereski koji je rekao da su se građani Požarevca večeras sabrali kako bi izrazili podršku, jedinstvo i da i svi u slozi pokažemo da smo sa svojom braćom i sestrama u Crnoj Gori.

„Pojavi se iskušenje u istoriji kada neko misli da može protiv crkve, ali eto mi kroz liturgiju, već 2000. godina svedočimo, da je gospod tu sa nama, da se ne plašimo, da ne treba nikad da klonemo i da je gospod taj koji će crkvu svoju čuvati do kraja sveta“ naglasio je otac Vladimir.

Na skupu se takođe obratio i Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata Srbije koji je istakao da je ono što nam se sada dešava u Crnoj Gori  je opomena Božija da treba da se ujedinimo i saberemo jer samo smo tako najjači.

„Molite svakog dana Boga da se ujedinimo i da nas bude u što većem broju u našoj veri, a na dobrobit našem narodu i našoj državi“ kazao je Antić.

Posle govora i održane molitve građani su prošetali ulicama Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend