Lokalne vesti

Održana izložba „Dizajn iz doba Juge – lična sećanja“

U Zavičajnom muzeju Homolja u Žagubici svečano je otvorena izložba „Dizajn iz doba Juge – lična sećanja“.

Izložba će biti otvorena naredne tri nedelje, a svi posetioci moći će da vide dizajnerska ostvarenja nastala u tvornicama i fabrikama koje su se nalazile na području nekadašnje Jugoslavije. Sama izložba prati glavne postulate industrijskog, grafičkog, tekstilnog i product dizajna koji se odvijao u vremenu jugoslovenskog industrijskog preporoda u periodu od 1950 pa sve do 1980 godine. 

Pored same izložbe, posetioci su na otvaranju imali prilike da prate izvedbu hora osnovne škole „ Моša Pijade“, kao i koncert pevačke grupe „Savska zora“ iz Beograda.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend